Jon Hala

Jon Hala

Below the iconic skyscrapers of Canary Wharf, a new venture by Jon Halacoglu has taken shape within Jubilee Place. Working closely with Design LSM, the design incorporates privacy for the customer and designated areas for the plethora of treatments that Jon offers.

The bespoke joinery takes centre stage in this fit out, from the medium oak veneer reception desk illuminated by bespoke tube pendant lights welcoming you at the door to the cutting stations with recessed LED lights and brushed brass finishes, there is an aura of sophistication and class.

The private treatment room boasts an impressive space for a tranquil treatment in the dimmed glow of the Chantelle lights with the floor to ceiling blossom velvet curtains and more detailed joinery items shut off from the outside world by a frosted sliding door system. In a short space of time, the unit was completely transformed from a previous run of the mill salon to a professional and elegant space fit for purpose and location.

The bespoke joinery takes centre stage in this fit out, from the medium oak veneer reception desk illuminated by bespoke tube pendant lights welcoming you at the door.

Yifang Tea October 16, 2019 Arabica KX October 18, 2019